Dansaanbod

DANSAANBOD

SEIZOEN '23-'24

HIPHOP (vanaf 3 jaar)

Een coole vibe, leuke moves en een stoere blik is alles wat je nodig hebt. Alle dansers krijgen elk dansseizoen opnieuw basispassen aangeleerd en worden zo steeds beter in wat ze doen. Samen met hun coach werken ze aan kracht, afwerking en uitstraling om het beste van hunzelf te geven tijdens onze shows. Leer de basis en zo veel meer bij Hiphop!


Groepen:

Minnies - Cuties - L&A 1 - L&A 2 - L&A 3

- L&A 4 - L&A 5 - L&A 6 - Adults 1 - Adults 2

RAGGA (9-11 jaar, 12-15 jaar, + 16 jaar en +21 jaar)

Een energieke dansstijl, geïnspireerd uit Raggea, Hiphop en Afrikaanse dans. Je voelt de vibe al vanaf dat de muziek start en je kan er niet meer van af! Voel je de vibe al? Kom mee genieten van deze stijl tijdens de lessen Ragga. 


Groep:

Ragga Kids - Ragga 1 - Ragga 2 - Ragga 3

GIRLY HIPHOP (12-15 jaar & +16 jaar)

Expressie, présence en passie... 3 elementen die de basis vormen van onze Girly Hiphop danslessen. Een stijl dat letterlijk het vrouwelijke representeert van Hiphop, geïnspireerd door Vogueing, Waacking en Streetdance. Kom volledig uit je comfortzone en bloei helemaal open met Girly Hiphop.


Groep:

Girly Hiphop 1 - Girly Hiphop 2

SHOWDANCE (12-15 jaar & +16 jaar)

Als stralen op een podium en steeds het beste van jezelf geven in jouw bloed zit, dan is Showdance zeker iets voor jou! Een stijl met dynamiek, energie en een hoog showgehalte. Tijdens de lessen combineren we techniek met leuke choreo's en proberen we elke week onze grenzen te verleggen en er samen 200% voor te gaan. 


Groep:

Showdance 1 - Showdance 2

MODERN (+12 jaar)

Leg je graag je emoties bloot en is dansen vanuit jouw gevoel een echte sterkte? Bij modern leer je jezelf ontplooien op vlak van muzikalieit, expressie en lenigheid. Zo word je getraind op sprongen, pirouettes en grondwerk.


Groep:

Modern

ZUMBA (+16 jaar)

Werk aan je conditie en uithoudingsvermogen in combinatie met choreografieën op energieke muziek. Elke les krijg je choreo's aangeleerd waarbij heel je lichaam in beweging wordt gezet en zo calorieën verbrandt. Samen bewegen, plezier maken en zweten doe je het best tijdens onze Zumba lessen.


Groep:

Zumba

TRICKS & FLIPS (na selectie)

In de HipHop wereld zien we tegenwoordig meer om meer Tricks die een meerwaarde geeft aan de choreografiën. Daarom zijn we bij L&A Dance Company vorig seizoen gestart met de groep "Tricks & Flips" die open is voor zowel recreatieve dansers als competitiedansers.


Hou je van turnen en stunts, maar ook van dansen en wil je dit combineren? Dan is deze les zeker iets voor jou.


Omdat het belangrijk is dat je in deze groep toch al wat basis hebt, testen wij jouw skills tijdens de auditie (juni) om na te gaan of Tricks & Flips wel iets voor jou is. Zeker proberen! 


Groep:

Tricks & Flips