Inschrijvingen

INSCHRIJVINGEN

2024-2025

RECREATIEVE GROEPEN


Geïnteresseerd in onze recreatieve groepen?

Schrijf je in via de button bovenaan de pagina en volg achteraf de betaalinstructies uit de bevestigingsmail die je max 2 dagen na inschrijving ontvangt.

PROEFLESSEN


Ben je nog niet overtuigd?

Kom gratis onze danslessen proberen gedurende de eerste maand van het dansseizoen. Je krijgt de kans om 2 x van een les te proeven zodat je zelf kan ervaren welke lessen je het liefst verkiest.


Gelieve ons op de hoogte te houden (via la.dance.cy@gmail.com of 0479205353) welke les je graag wil uitproberen.

COMPETITIEGROEPEN


Waag jouw kans op onze audities!

Elk jaar houden we audities op het einde van het dansseizoen. Tijdens deze auditie krijgen de dansers een of meerdere choreo's aangeleerd zodat onze coaches kunnen zien wat elke danser aankan.

Achteraf wordt een selectie gemaakt en worden alle dansers opgebeld om de selectie mee te delen. 


Doe je auditie voor een van onze competitiegroepen?

Gelieve te wachten met inschrijven tot de resultaten van de selectie bekendgemaakt zijn. Hierdoor wordt er voor zowel de danser/ouder als voor onze administratie extra werk bespaart.

VERZEKERING 


Al de dansers van L&A Dance Company zijn aangesloten bij de federatie Danssport Vlaanderen. Dit wil zeggen dat alle leden verzekerd zijn voor lichamelijke ongevallen die zich voordoen tijdens de danslessen alsook op de reisweg heen en terug. Ook de Burgerlijke aansprakelijkheid tegenover derden is hierin verzekerd.


Voor meer informatie kan je altijd terecht op de website van Danssport Vlaanderen.

PRIVACY 


Wij maken vaak foto's en video's van tijdens onze danslessen, optredens, wedstrijden en activiteiten. Deze beelden worden regelmatig intern gebruikt maar ook op sociale media en onze website. Hierbij vragen wij om ons iets te laten weten moesten er beelden zijn die niet publiekelijk mogen getoond worden. Stuur ons een berichtje via sociale media of laat ons iets weten via mail voor de start van het seizoen.